2017-08-24 Ekebyhovs slott

Hälsovecka 25-29 sept

Vi erbjuder hälsoinspirerad lunch hela veckan och flera kostnadsfria föreläsningar!
Kom och njut av sund och vällagat mat i vår KRAV-certifierade restaurang och frossa i maffig grönsaksbuffé! Hälsoshots till alla. Boka bord samt anmälan till föreläsning ekebyhovs.slott@ekero.se Ät gärna din lunch innan föreläsningen i vår matsal. 

Måndag 25/9 12.15-13.00
Lunchföreläsning och prova på med Maria Borgström
Lider du av smärta, sömnproblem, huvudvärk eller klimakteriebesvär? Maria föreläser entusiastiskt om akupunktur och Österländsk medicin som verkligen kan hjälpa.
Läs mer http://mabrairiksby.se/

Tisdag 26/9 12.15-13.00
Lunchföreläsning och prova på EFT knackning med Joanna Armstrong
EFT, Emotionell Frihets Teknik är en kombination av nålfri akupunkturkunskap och mental/emotionell fokusering – supermetoden som ändrar tankar, känslor och beteenden. 
Läs mer http://www.knackpunkten.se/

Tisdag 26/9 17.00 - 17.50
Föreläsning Ayurveda, Marie-Louise Holmgren
Ayurveda, eller kunskapen om livet (ayur: kunskap, veda:liv), är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktiga som att bota och lindra sjukdomar. Läs mer http://pramoda.se/

Fredag 29/9 12.15-13.00
Lunchföreläsning ”Digital detox” med Jeanette Juhnestam
Känner du att hjärnan är överfull och att minnet var bättre förr? Hur blir vi avkopplade i en uppkopplad värld? Kan man bli digitalt beroende? Vad händer med oss när vi multitaskar?
Jeanette driver företaget Din balans, läs mer här www.digital-balans.se

Välkomna!