2017-06-22 Uppleva och göra | Öar utan gränser

Aktiviteter under sommaren

Öar utan gränser sommar 2017 Ekerö kommun sommarlov

Vill du ha tips på roliga saker att göra i sommar? Här är en lista över kostnadsfria aktiviteter som pågår på Mälaröarna med omnejd under sommaren.

SIMSKOLA
Simskola pågår mellan den 17 juli till den 4 augusti. För ungdomar som är 13 år och äldre är denna kostnadsfri. Det finns fortfarande platser kvar och den som ännu inte är anmäld kan göra det här.

EKERÖ KOMMUNS SOMMARLOVSAKTIVITETER
Kommunen arrangerar en rad aktiviteter under sommaren. Mer information finns här. 

SPRÅKCAFÈ
Under sommaren kan du delta på språkcafé på Färingsö församlings innergård på tisdagar mellan kl. 10.00 och 12.00. Mer info finns här. församling arrangerar även aktiviteter på Sundsgården på torsdagar mellan kl. 16.00 och 18.00. Mer info här.

VOLLYBOLL
Volleyboll på Kärsö Aktivitetscenter. Måndagar-fredagar 14-17 för ungdomar 13 år och uppåt. Ingen föranmälan krävs. Ledare Rami och Hazem finns på plats. Ett samarbete mellan Bromma KFUM och Svenska Volleybollförbundet. Frågor besvaras av bromma@kfum.se

AKTIVITETER I VÅRA GRANNKOMUNER
Flera av våra grannkommuner arrangerar också roliga sommarlovsaktiviteter för barn och unga. Du hittar mer info från några av dessa kommuner här:

PARKTEATER
Under juni, juli och augusti bjuder Parkteatern in till olika kostnadsfria teater-, musik och poesiföreställningar på olika platser i Stockholm. Information om dessa och ett program finns här.

MUSEER MED GRATIS INTRÄDE
I Stockholm med omnejd finns många museer gratis inträde. Ni hittar hela listan här.