Ekebyhovskolan

Ekebyhovskolan är en tvåparallellig grundskola för skolår F-6. Kommunens grundsärskola och fritidshem är en integrerad del av Ekebyhovskolan. Upp till år 6 har vi klasslärarsystem i grundskolan. Skolan har ett utmärkt läge i hjärtat av Ekerö med goda kommunikationer, närhet till natur, skidbacke, ridhus, motionsspår och Ekebyhovsparken med Ekebyhovs slott.

Vi har höga förväntningar på våra elever och vill att de ska lyckas efter sina förutsättningar, känna arbetsro och stor glädje i sina studier i en trygg skolmiljö. Kunskapsutveckling är skolans huvuduppdrag. Därför arbetar vi för att begreppet ”Kunskap är coolt” ska bli elevernas egen inställning till sina studier.

Viktigt för oss är att vi ger eleverna tro på sig själva så att de når oanade höjder i sin kunskapsutveckling. Vi vill att de går ut grundskolan med stolthet över sig själva, är väl förberedda inför framtiden, har gott självförtroende och goda kunskaper. Som ett självklart mål ska vi i personalen kunna känna stolthet över att ha lyckats ge dem den sådan stabil grund att stå på.

Nyheter

  • 2016-02-11 Ekebyhovsskolan | Utbildning och barnomsorg | Info

    Beslut om Ekebyhovsskolan i Barn- och utbildningsnämnden torsdag 11 februari.

    På det extra sammanträdet torsdag den 11 februari har Barn- och utbildningsnämnden fattat beslut i ärendet om Organisationsförändring och utbyggnad av skolor i centrala Ekerö (BUN15/154). Ärendet bordlades på Barn- och utbildningsnämndens sammanträde 2016-02-02.

  • 2016-01-14 Förskola | Skola/Förskola | Utbildning och barnomsorg

    Nya e-postadresser för skol-och förskolepersonal

    Skol- och förskolepersonal inom Ekerö kommun har nu nya e-postadresser enligt principen: fornamn.efternamn@ekero.se

Visa alla nyheter