Bygga, ändra eller riva

Under nedanstående rubriker hittar du information om vad som krävs om du vill göra ändringar på en fastighet. I vissa fall kan ett lov krävas, t.ex. bygglov eller rivningslov. I andra fall kan det räcka med en anmälan. Inom strandskyddsområde kan det krävas dispens. Gå in på respektive flik för att läsa mer om vilka tillstånd du kan behöva innan du börjar.

Kvällsöppet i biblioteket från 6 februari 2020

På torsdagkvällar har du möjlighet att komma och ställa frågor om ditt projekt. Du är välkommen att ställa vilka frågor du vill men vi har en begränsad tid. Om du har ett pågående ärende är det bättre att du kontaktar handläggaren om du har frågor. Från 6 februari 2020 är vi tillfälligt i biblioteket i Ekerö centrum, Mälarö Torg 7B.  Du hittar våra öppettider i högermarginalen.  

För företagare

Under vissa tillfällen har vi särskilt öppet för företagare. Om du är företagare behöver du boka tid, för att vi ska kunna ge dig så bra service som möjligt. Kontakta Ekerö Direkt för att boka tid.

Kontakt

Hittar du inte informationen du letar efter på hemsidan är du välkommen att kontakta Ekerö Direkt för vägledning. Kontaktuppgifter hittar du i högermarginalen.

  

Välkommen att besöka oss!