2019-04-15 Info

Ekerö kommun lanserar karriärwebb

Landsbygd, solnedgång, grusväg, gräs och kor

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Som ett första steg i att göra kommunen mer synlig mot potentiella medarbetare – och samtidigt skapa stolthet internt – lanserar vi idag en lätt och inspirerande karriärwebbsida.

- Med den nya karriärsidan vill vi visa upp en attraktiv, ärlig och spännande bild av oss som arbetsgivare. Syftet med den nya karriärwebbsidan är att attrahera potentiella medarbetare, tydligare visa vilka Ekerö kommun är som arbetsgivare, sticka ut i bruset – lyfta fram det speciella och synliggöra jobben – gestalta att det finns både roliga och givande jobb i kommunen. Vi vill berätta för omvärlden om vår fina arbetsplats, det tycker vi att vi lyckas ganska bra med på vår nya karriärsida, säger Christina Thunholm, HR-chef, Ekerö kommun.

Ekerö kommun har tillsammans med kommunens medarbetare utarbetat ett arbetsgivarerbjudande. Det landade i ett huvudbudskap som i korthet innebär att vi ska våga mer – och bli en kommun i framkant att vi har allt som krävs för att bli en kommun i framkant med korta beslutsvägar, stabil ekonomi och viljan att våga mer. För att lyckas behöver vi prova nya sätt, vara lösningsinriktade och öppna för samhällets svängningar. Våra ovanligt höga ambitioner ger dig med eget driv stora möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna i Ekerö kommun. 

- Våra tjänstemän gör ett fantastiskt arbete varje dag! En positiv, kunnig och engagerad personal är den viktigaste tillgången för att nå framgång i arbetet på alla nivåer inom kommunen. Om vi ska fortsätta att vara en framgångsrik arbetsgivareorganisation måste vi visa och marknadsföra kommunen som den attraktiva arbetsgivare den är, säger Adam Reuterskiöld (M), Kommunstyrelsens ordförande.

- Ekerö kommun ska vara en arbetsplats i ständig utveckling där fortbildning och ansvarstagande stimuleras och jag tycker att satsningen med den här fina karriärwebben definitivt är ett steg i den riktningen, säger Adam Reuterskiöld (M), Kommunstyrelsens ordförande.


Vill du bli en av oss?
I Ekerö kommun hittar du jobben där du bidrar till en bättre vardag för Ekeröborna, Ekerös företagare och besökare. Samtidigt får du möjlighet att utvecklas, lära dig mer och växa i din roll. Utöver fasta anställningar och vikariat finns semestervikariat inom flera områden.

Välkommen att titta på vår karriärwebb, kanske hittar du något som passar just dig?

Karriärwebben: https://jobb.ekero.se

 

Kontaktuppgift:
Johan Elfver, Kommunikationschef, Ekerö kommun, tel: 073-660 40 92