2017-09-15 Info

Timo Siikaluoma ny VD för AB Ekerö Bostäder.

Timo Siikaluoma har utsetts till ny VD för AB Ekerö Bostäder. Timo Siikaluoma, som de senaste åren jobbat som VD för Solatum Hus & Hem AB, tillträder den nya tjänsten den 1 februari 2018. Timo har även en bakgrund som företagsetablerare och fastighetsförvaltare på Wallenstam AB. Han är 59 år och utbildad civilingenjör från KTH.

- Efter en gedigen utvärdering av flera mycket kvalificerade kandidater till VD- tjänsten, är jag mycket nöjd över att presentera Timo Siikaluoma som ny Verkställande direktör för Ekerö Bostäder.

Timo har en lång erfarenhet inom fastighetsbranschen, både från Allmännyttan och från den privata sektorn, och kommer att vara en stark resurs i bolagets pågående utveckling och nybyggnationsprojekt. Jag hälsar honom varmt välkommen, säger Ingemar Hertz, styrelseordförande AB Ekerö Bostäder.

AB Ekerö Bostäder
AB Ekerö Bostäder är ett helägt kommunalt bostadsföretag, som verkar inom Ekerö kommun. Företaget har 820 hyreslägenheter och radhus som främst finns runt Ekerö tätort, men även i Stenhamra, Drottningholm och på Adelsö. Bolaget arbetar i dagsläget med flera nybyggnationsprojekt för hyresrätter runt om i kommunen. 

Kontaktperson:
Ingemar Hertz, Ordförande i AB Ekerö Bostäder 070-676 25 50