2020-03-27 Omsorg och hjälp | Info | Corona

Vi behöver en hjälpande hand!

Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid inom hemtjänst, äldreboende och i verksamheten för personer med funktionsnedsättning. Vi kommer ha ett stort utökat behov av personal inom dessa områden och behöver all hjälp vi kan få. 

Just din hjälp kan vara avgörande i detta osäkra läge vi nu befinner oss i och du kan vara med och bidra till att våra medborgare får en trygg och bra tillvaro. Du kommer att ha stor betydelse för vår ordinarie personal och för dom vi finns till för, vare sig du har utbildning eller inte.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på om du kommer att jobba inom hemtjänst, äldreboende eller i verksamheter för personer med funktionsnedsättning. Vi söker dig med utbildning inom dessa områden, men även dig som inte har det. Beroende på vilken kompetens du har matchar vi dig mot rätt uppdrag.

Har du inte vårdutbildning kan arbetsuppgifterna bland annat handla om tillsyn, att handla, förbereda måltider, lättare matlagning och disk, städning, tvätt, posthantering, fylla på förråd och hantera leveranser med mera. Arbetsuppgifter som behöver utföras, men som inte kräver en specifik utbildning. Introduktion får du på arbetsplatsen.

Låter det spännande? Läs mer och ansök på denna sida: Jobba i Ekerö kommun

Vi hoppas du skickar in en intresseanmälan till oss!