Säg vad du tycker!

Din synpunkt är värdefull och hjälper oss att förbättra vår verksamhet. Lämna din synpunkt i formuläret här nedan. När du har klickat på skicka-knappen kommer du att få en bekräftelse på att synpunkten/klagomålet har skickats till Ekerö kommun. Du kan välja att vara anonym, men då kan vi inte kontakta dig för att ge återkoppling.

Om du har lämnat dina uppgifter samt begärt återkoppling kommer en handläggare att svara dig inom 7 arbetsdagar.

Din synpunkt blir en allmän handling

Alla inkomna synpunkter registreras och följs upp. Även dina personuppgifter registreras och blir liksom synpunkten en allmän handling som alla har rätt att ta del av. Läs mer om detta här.

Om du vill vara anonym men ändå få återkoppling på ditt ärende så kan du skapa en e-postadress som inte går att koppla till dig om avsändare och använda den när du skickar din synpunkt.

De personuppgifter som du anger kommer att behandlas av Ekerö kommun och de personuppgiftsansvariga nämnderna endast för ändamålet att förbättra kommunens service och tjänster.

Observera att uppgifter och synpunkter som du lämnar på detta sätt inte ersätter ett formellt överklagande av beslut.

Jag vill bli kontaktad via
(Obligatoriskt fält)


Jag godkänner att ni behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Läs mer under Kommun och politik Dina rättigheter När du använder det här formuläret kommer Ekerö kommun att registrera och lagra dina personuppgifter för att kunna utföra tjänsten. (Obligatoriskt fält)
4DEV