Spiro3d är en verksamhet som arbetar med olika sorters digitala media. Filmskapande och animation är något av verksamhetens flaggskepp och nisch. Vi arbetar även med grafisk design, t.ex. utformning av loggor och grafiska profiler, trycksaker och webbsidor. Verksamheten ligger nära Ekerö centrum med goda bussförbindelser och bilparkering direkt utanför dörren.

 

 Vi jobbar främst på Apple-datorer (fast vi har också PC) och använder oss av Adobe-program (Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere etc.) Nu och då provar vi också på att jobba analogt, t.ex. måla, teckna, fotografera med analog kamera.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar både med uppdrag från andra verksamheter i kommunen och med egna idéer och projekt. Vi planerar och strukturerar varje projekt så du får en klar och tydlig bild i vad som ska göras. 

Ibland jobbar du med egna, individuella projekt, och ibland jobbar vi som en arbetsgrupp i gemensamma projekt. Att träna på sociala förmågor i arbetslivet är ett av verksamhetens mål. Ibland gör vi exempelvis filmer och konstutställningar tillsammans med andra dagliga verksamheter.

 

Arbeta hos oss

Vi riktar oss främst till högfungerande personer med autismspektrumdiagnoser (t.ex. Aspergers syndrom) som trots sin begåvning och sitt kunnande kan ha svårt att komma ut på den reguljära arbetsmarknaden. Vi finns till för att ge dig något intressant och meningsfullt att göra under dagtid samt möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Vi erbjuder sysselsättning till dig som är intresserad av och vill förkovra dig inom t.ex. film, animation, grafisk design, illustration, webbdesign.

tangentbord som används i verksameheten