2020-03-23 Näringsliv och arbete | Corona

Ekerö centrum håller öppet!

Det har förekommit rykten om att Ekerö centrum ska stänga. Det stämmer inte. Ekerö Centrum håller öppet som vanligt, i den mån man kan.

Stötta våra lokala företag!

Enskilda avvikelser kan förekomma och centrumägaren hoppas att alla kunder har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta våra företagare i Ekerö Centrum.

Ekerö centrums åtgärder gällande Coronaviruset CV-19

Fastighetsägaren följer utvecklingen gällande Coronaviruset [covid-19] mycket noga och fattar beslut och vidtar åtgärder som kan minska risken för smitta. De förhåller sig hela tiden till de råd Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter ger. 

För att minska smittspridningen i centrum har centrumägaren bland annat:

  • utökat städningen och lägger extra fokus på områden som handledare, dörrhandtag, hissknappar och andra platser som människor berör extra mycket.
  • ställt in samtliga evenemang med förväntat stort antal besökare och som sker i nära efter Folkhälsomyndigheternas rekommendation om inga allmänna sammankomster med fler än 500 personer [2020-03-11].
  • Ekerö Centrum håller öppet som vanligt, i den mån man kan. Enskilda avvikelser kan förekomma och centrumägaren hoppas att du som kund har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta våra företagare i Ekerö Centrum.

Här är mer information på Ekerö centrums webbsida!