Mötesplatser

Fritidsgårdar

På Mälaröarna finns två fritidsgårdar för dig i åldern 13-17 år. En i Träkvista och en i Stenhamra. På fritidsgårdarna finns personal som lyssnar på dina idéer och önskemål om hur en fritid för dig, kan skapas tillsammans med dig. Fritidsgårdarna hitta även på roliga aktiviteter och arrangemang. Håll koll på vad som händer på fritidsgårdarnas sida.

Idélabbet

Idélabbet arbetar med att göra det möjligt för personer som bor i Ekerö kommun att själva driva projekt och arrangera aktiviteter som är bra för samhället och medborgare.

På Idélabbet är inga idéer för små, för stora eller för galna. Vi välkomnar dig som till exempel vill hålla i fikadagar, starta en spelförening eller en filmklubb! Kanske är det så att du vill göra något för samhället men du vet inte riktigt vad? Då kan du komma och hänga med oss idécoachcer för att bolla tankar och tillsammans utveckla en idé. Det är du själv, ensam eller tillsammans med andra, som driver och ansvarar för ditt projekt men idécoacherna finns för att hjälpa dig förverkliga din idé. 

Följ oss på Instagram för att hålla koll på vad som händer!