Dansande tjej som bjuder upp till dans

Dansa utan krav

Datum & tid: -

Plats: Träkvista fritidsgård

Dansa utan krav på Ekerö!

Dansa utan krav är ett projekt som vill ge tonårsflickor chansen att kravlöst dansa för att förebygga psykisk ohälsa. Dansa utan krav riktar sig till flickor mellan 13 och 18 år som har besvär med bland annat stress, oro, nedstämdhet eller magont. Studier visar att dans kan minska flickors kroppsliga besvär och samtidigt öka förståelsen för den egna hälsan. Det finns 10 platser och kostar ingenting. Anmälan ska innehålla kontaktuppgifter och en beskrivning om varför personen vill gå på Dansa utan krav. Är man under 18 år behöver anmälan göras tillsammans med målsman.

Projektet är ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan/Dansverket och Ekerö kommun.

Anmälan dig till: sara.grandegard@sv.se  eller ring 08-120 551 02

Datum: start den 12 oktober 2021, 12 tillfällen med uppehåll för lov och röda dagar
Tider: klockan 17.00 - 18.15
Plats: Träkvista fritidsgård
Mer information: Studieförbundet Vuxenskolan/Dansverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.