Händer som håller i en blomma.

Är du förälder? Behöver du någon att prata med?

Är du förälder och känner behov av stöd och råd i olika frågor kring föräldraskap, familjesituation eller är du orolig för ditt barn?

Ekerö kommun erbjuder olika sorters stöd i form av samtal med kurator, familjebehandlare eller om du vill ha ett anonymt bollplank.

Du kan vända dig till Familjeteamets Råd och Stöd, skolkurator eller Maria Ungdom.

Familjeteamets Råd och Stöd

Har du barn i åldern 0-18 år och behöver råd och stöd kring din familjesituation? Behöver ni hjälp med att prata med varandra på ett annat sätt? Är det svårt att få vardagen att fungera? Uppstår det ofta konflikter? Familjeteamet kan då hjälpa till och erbjuder upp till fem samtal med en familjebehandlare eller kurator. Ring på telefonnummer 08-124 570 09 för att boka möte.

Familj, barn & ungdom

Skolkurator

Har du funderingar kring ditt barns eller ungdoms skolsituation, kamratrelationer, stress eller frånvaro och inte vet vart du kan vända dig? Börja med ett samtal till oss skolkuratorer!
Ring på telefonnummer 076- 698 43 25 (måndag-torsdag klockan 13.00 - 16.00) eller skicka ett mejl till elevstod@ekero.se så ringer vi upp på telefontiden.

Elevhälsan i Ekerö

Du kan även vända dig till BRIS för hjälp på föräldratelefon 077-150 50 50 (alla vardagar klockan 9.00-12.00)

Maria Ungdom

Du som är orolig för att ditt barn använder alkohol, droger eller spelar om pengar är välkommen att kontakta Maria Ungdom.
Ring på telefonnummer 08-123 474 10 (måndag-fredag klockan 9.00 - 16.00). Tveka inte att höra av dig, du kan vara anonym.

www.mariaungdom.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkommen att höra av dig – och kom ihåg – ingen fråga är för liten!