Delvis fortsatt distansundervisning för åk 7-9

För att minska smittspridningen av Covid-19 och trängseln i skolorna så kommer vi att delvis fortsätta med distansundervisning för årskurs 7-9 till och med 24 januari. Beslutet kommer att utvärderas och kan förlängas.

Tisdag och onsdag den 12-13/1 har alla elever i åk 7-9 undervisning helt via distans eller med hemuppgifter. Från torsdag den 14/1 så kommer eleverna ha undervisning delvis på plats i skolan och via distans, enligt ett rullande schema i syfte att minska trängseln på skolorna.

Respektive skola kommer under början av nästa vecka att planera för hur schemat och organisationen av undervisningen för eleverna kommer att se ut, och återkommer med information om upplägget så snart det är klart.

Beslutet gäller inte grundsärskolan.

Skollunch och distansundervisning

Skolorna kommer att gå ut med information direkt till vårdnadshavare som gäller skollunch för elever som har distansundervisning. Lösningen kommer att se lite olika ut för skolorna.

Frågor? Kontakta din skola.

Läs mer

  1. Här hittar du alla grundskolor i Ekerö kommun.

  2. Här hittar du tider för läsåret för våra kommunala...

  3. För att minska smittspridningen av Covid-19 och tr...