Påskliljor, små gula kycklingar och ägg.

Köp med en påskkasse!

Förutom våra vanliga matkassar, så kan du nu också beställa en påskkasse. Fira våren med vår goda mat!

Beställ senast 30 mars

Hämtas Skärtorsdag 1 april innan klockan 15.00

Påskkassen - 365 kronor per person

  • Inlagd sill
  • Ramslökssill
  • Dillslungad potatis
  • Färgglada kokta ägg
  • Gingravad lax
  • Hovmästarsås
  • Krispig fänkålssallad crudité
  • Västerbottenostpaj
  • Skagenröra
  • Lammstek med rosmarinsky
  • Rotfruktsgratäng
  • Hembakad slottslimpa
  • Vispat smör
  • Vårig påsktårta med passionsfrukt & mango
  • Plussa på köttbullar och prinskorvar till kassen - 35 kronor per person extra

Vego-kassen, trerätters - 250 kronor per person

  • Jordärtskockssoppa med tångrom & parmesansticks
  • Bakad rotselleri med rödbetscrème och tofu med örtpesto
  • Vårig påsktårta med passionsfrukt & mango

Lunch, take-away och matkassar

Lunchen serverar vi på tallrik så länge och längtar tills vi kan åter kan duka upp vår buffé. Du hämtar din mat på bricka och slår dig ner vid något av våra bord. Max 4 personer per sällskap. Borden står glest i våra salonger.

E-post ekebyhovs.slott@ekero.se

Telefonnummer 08 124 572 01

Besök oss Björkuddsvägen 107, 178 34 Ekerö Google karta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka brev Ekebyhovs slott, Box 205, 178 23 Ekerö

Slottet är öppet med restriktioner. Vi har rutiner på plats så att du ska kunna hålla avstånd och känna dig trygg.

Sommarens öppettider på slottet

Alla vardagar!

Sommarcafé vardagar 11.00-16.00 28 juni – 6 augusti

Helger på slottet

Den 28 augusti öppnar helgcaféet igen.

Öppettider efter sommaren

Vardagar på slottet - öppnar igen tisdag 17 augusti

Lunch måndag - fredag 11.00 - 14.00

Våfflor måndag - fredag 11.00 - 15.30

Konferens & möten måndag - fredag 09.00 - 16.00

Helger på slottet - från 28 augusti

Den 28 augusti öppnar helgcaféet igen.

Läs mer

  1. Dagens lunch är tillbaks den 17 augusti. Under som...

  2. Välkommen till vårt härliga slott på en dagens lun...

  3. Många frågar efter recept på våra klassiska rätter...