Adam Reuterskiöld (M), kommunstyrelsens ordförande i Ekerö kommun i möte med kronprinsessparet

Adam Reuterskiöld (M), kommunstyrelsens ordförande i Ekerö kommun och kronprinsessparet på länk.

Digitalt möte med kronprinsessparet

Kommunstyrelsens ordförande Adam Reuterskiöld (M), har haft ett videomöte med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Samtalet handlade om kommunens hantering av pandemin, hur den har påverkat kommunen men även om kommunens utveckling och framtid.

Kronprinsessparet genomför digitala möten med kommunerna runt om i Sverige och den 5 maj var det Ekerö kommuns tur.

- Kronprinsessparets engagemang för alla kommuner är fantastiskt och det var väldigt trevligt att få möjlighet att samtala om Ekerö och vår utveckling, säger Adam Reuterskiöld (M), kommunstyrelsens ordförande i Ekerö kommun.

Kronprinsessan Victoria berättade att hon har en särskild koppling till Ekerö kommun då kronprinsessan är uppväxt i kommunen och har spenderat mycket tid på öarna. Kronprinsessparet avslutade samtalet med att skicka en hälsning till alla kommuninvånare.

För pressfrågor, kontakta:

AK-kontaktkort.jpg
Anna-Klara Lindholm
Presschef
Ekerö kommun