En guldstjärna och texten Årets eldsjäl

Vinnare av priset "Årets eldsjäl" är Mikko Axelsson

För sitt engagemang att utveckla eSporten och minska mobbning och utanförskap i Ekerö kommun tog Mikko Axelsson, ordförande inom Prima eSportsförening Ekerö, hem kultur- och fritidsnämndens hedervärda pris ”Årets eldsjäl”.

Mikko står i vit skjorta. Bakom honom ser man höga hus.

Mikko Axelson, Prima e-Sportsförening Ekerö

Prima eSport är en organisation som arbetar mot mobbning och utanförskap. De driver en community, flera esportslag och en streamingsektion. Föreningen bedriver i dagsläget ett antal projekt som är i planeringsstadiet, allt från att vidga vyer när det kommer till esport, lagbyggen och samarbeten och jobbar även aktivt med att se hur de kan hjälpa ungdomar idag att hitta vägen till eSporten Som ordförande inom Prima eSportsförening Ekerö har Mikko bidragit till en positiv utveckling av eSport inom kommunen, skapat en ökad förståelse för sporten genom samarbete med andra lokala föreningar inom olika områden samt varit aktiv i samverkan mot mobbning och utanförskap.

Juryn består av Helena Butén Langlet (M), ordförande kultur- och fritidsnämnden, Johan Wallnäs, körledare Birkakören, Laila Westerberg, Mälaröarnas nyheter och Håkan Wester, Mitti Mälarö.

Läs mer

  1. Här kan du se vilka stipendier, bidrag och priser ...

  2. Varje år delar vi ut flera bidrag, priser och stip...

  3. Priset ”Årets Eldsjäl” skapades ur kraften från al...