En illustrerad bild av en grön kronärtskocka.

Alla maträtter, röror och sallader är omsorgsfullt lagade från grunden och utan onödiga tillsatser. Även det hembakade brödet. Smaklig måltid!

Slottet blir ännu grönare!

Vi är lite malliga över vårt kök - här kompromissar vi inte. Visste du att vi har en ambition att göra ett så litet miljöavtryck som möjligt, minska matsvinnet och anpassa maten efter säsongens råvaror?

På slottet är miljön och det gröna i fokus

Med omtanke för vår planet har vi miljön i fokus både när det gäller mat och det gröna. Vi minimerar matsvinnet och använder oss av miljövänliga alternativ inom alla områden. All vår mat, våra röror och sallader är omsorgsfullt lagade från grunden - utan onödiga tillsatser. Vi fryser också in matlådor om det blir mat över. Kolla gärna i frysboxen när du besöker oss.

Boka din lunch eller varför inte julbord hos oss, välkommen i det gröna!

En illustrerad bild av lila rödbetor.

Läs mer

  1. Välkommen till vårt härliga slott på en dagens lun...

  2. Kom och njut av slottets lunchbuffé. Dagens lunch ...

  3. Äntligen är julbordet tillbaka. Här upplever du ju...