Ny förvaltningschef för barn- och utbildning

Elin Elfqvist förvaltningschef för barn och utbildning

Elin Elfqvist, förvaltningschef barn och utbildningsförvaltningen

Rekrytering av en ny förvaltningschef för barn och utbildningsförvaltningen har pågått under våren. Nu har rollen blivit tillsatt och det är tidigare biträdande förvaltningschef, Elin Elfqvist, som kommer ta sig an rollen.

Elin har arbetat som biträdande förvaltningschef i 8 år. Den 1 juli kliver Elin in i rollen som förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen.

Elin säger själv om uppdraget:

Det känns verkligen jätteroligt att jag har fått förtroendet att snart få kliva in i rollen som förvaltningschef för barn- och utbildningsförvaltningen. Jag ser otroligt mycket fram emot att få leda och förvalta de fantastiska verksamheter vi har i förvaltningen, samtidigt som vi tar kliv framåt i utvecklingen utifrån de utmaningar och förutsättningar som vi hela tiden ställs inför i vår föränderliga omvärld.