Skytteholms herrgård

Foto: Jan Malmström, Skytteholms herrgård

Bo

Här kan du få tips om boende, hotell och stugor att hyra.

Adelsö

Villa Spelrum

Villan ligger inbäddad i en vacker trädgård med vid sjöutsikt. Rum eller stuga med frukost. Mindre sällskap erbjuds viltmiddag. Du kan hyra cykel, kajak och en liten bastu.

Villa spelrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ekerö

Ekebyhov hotell

Longstay-hotell på Bryggavägen med små lägenheter för både företag och privatpersoner. Rummen har mellan två och fyra bäddar.

Ekebyhov hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Marielund

I vacker natur vid Mälaren ligger stiftsgården Marielund som har kursgård, lägergård och stugor. Här finns också en fin trädgård, strand med brygga och kanoter.

Marielund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mälarö hotell

Hotell på Bryggavägen som erbjuder övernattning i enkel-, dubbel- eller familjerum.

Mälarö hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rastaholm vandrarhem

Mysigt vandrarhem på den lilla ön Rastaholme intill Rastaholms värdshus. Öppet året om, 80 sängplatser. Handikappanpassat. Delad WC, dusch, allrum och kök. Badbrygga, bastu och grillplats vid vattnet. Uthyrning av fiskespö och cyklar. Lanthandel sommartid.

Rastaholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skytteholm hotell & konferens

Herrgården från 1600-talet ligger på en udde och är en plats för golfaren, brudparet, vänner och familj. I nyrenoverade lokaler finns konferensmöjligheter för upp till 150 personer. Här kan du anordna fest & bröllop eller stanna över natten i våra hotellrum. Vandra, gå en runda på golfbanan, spela padel eller prova maten med skandinaviska smaker. Gummistövlar, svampkorgar och fiskespön är redo att användas.

Skytteholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stugor & trädkoja Rosenhill

På Rosenhill kan du sova gott i enkla stugor eller klättra upp i en trädkoja och sova där. Du kan även campa i tält. Välkommen!

Rosenhill Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Färingsö

Lilla Sörgården

På ett litet gårdshotell i Kungsberga bor du i rum eller stugor och kan njuta av livet på landet i en lugn miljö nära vatten. Ta med familj och vänner. Du kan också hyra hela huset för en mindre konferens eller fest i egen regi.

Lilla Sörgården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sånga-Säby hotell och konferens

Vackert beläget vid Mälaren, 15 km från Ekerö centrum. Sånga-Säby erbjuder hög kvalité, smakrika måltider och ett stort utbud av aktiviteter. Ett utmärkt val för din konferens, bröllop eller högtidsdag. Hotellet är Svanenmärkt och företaget är klimatneutralt.

Sånga-Säby Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Törnby campingstugor

Det finns fem stycken campingstugor på Stall Törnby i Skå. Alla med två bäddar samt kyl och micro. Dusch och toalett i separat byggnad. Ej för allergiker.

Törnby Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Helgö

Kaggeholms slott

Kaggeholms gedigna slott med över 100 års historia finns tillgängligt för dig som letar en perfekt plats för ert bröllop, dop eller företagsevent. Vill du inte hyra hela slottet finns rum med badrum och pentry.

Kaggeholms slott Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information inom området

  1. Här får du tips om caféer och restauranger i Ekerö...

  2. Runt om i Ekerö kommun finns handelsträdgårdar och...

Hjälpte informationen på den här sidan dig?