Anna-Klara Lindholm presschef

Kommunens nya presschef Anna-Klara Lindholm.

Ny presschef i Ekerö kommun

Den första mars blir Anna-Klara Lindholm ny presschef i Ekerö kommun. Hon arbetar idag som kommunikatör i kommunen och kommer ha en delad tjänst som presschef och kommunikatör.

- Anna-Klara har en bred erfarenhet av medierelationer, pressarbete och kriskommunikation. Vi ska bli ännu mer kommunikativa och tydliga i kommunen, och att berätta om kommunens verksamheter, i nära samarbete med våra lokaltidningar som är en av våra viktigaste kanaler. I det arbetet blir Anna-Klara en värdefull tillgång och en nyckelperson, säger Pia Ragnardotter, kommunikationschef i Ekerö kommun.

Anna-Klara började i Ekerö kommun i augusti 2019, och har flerårig erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete, senast från Scandic Hotels.

- Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kommunens pressarbete. Kommunen har ett viktigt samhällsuppdrag och en tydlig och transparent kommunikation är avgörande för att få omvärldens förtroende, det känns roligt att få vara en del av det, säger Anna-Klara Lindholm, presschef- och kommunikatör i Ekerö kommun.

Johan Elfver som tidigare haft rollen som press- och näringslivschef går nu över till att arbeta full tid som näringslivschef, med fokus på utvecklingsarbete för ett välmående och växande näringsliv i Ekerö kommun.

För ytterligare information, kontakta:

Anna-Klara Lindholm, Presschef och kommunikatör, Ekerö kommun
E-post: anna-klara.lindholm@ekero.se
Telefon: 072-142 65 97

Pia Ragnardotter, Kommunikationschef, Ekerö kommun
E-post: pia.ragnardotter@ekero.se
Telefon: 072-142 65 91

AK-kontaktkort.jpg
Anna-Klara Lindholm
Presschef
Ekerö kommun