1:a pris till MX Ranch på Ät!Stockholm

Två kvinnor och en man håller ett diplom

Max Åhling från MX Ranch tar emot pris på Ät!Stockholm, foto: Liza Simonsson

Stort GRATTIS säger vi till Max Åling på Färingsö-företaget MX Ranch som tillsammans med Mörkölamm vann 1:a priset för sin DORPER SALAMI när Ät!Stockholm arrangerades i Södertälje förra veckan.

Dorper Salami är gjord på tackkött

Dorper Salami är en salami på tackkött från rasen Dorper, smaksatt med svart trumpetsvamp och granskottsolja. Juryn tyckte att vinnarens salami var ett bra hantverk med finstämmiga smaker, tydlig nötighet och en nyans av skogen. Tillverkad på 100% svensk råvara av en underutnyttjad resurs som bidrar till öppna landskap och biologisk mångfald. Allt i ett regionalt samarbete som borgar för god marknadsutveckling.

Ät!Stockholm

Ät!Stockholm är en tävling för nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror. Tävlingsbidragen kan vara allt från nisch- och eller premiumprodukter för den privata marknaden till bulkprodukter lämpliga för storkök och offentliga kök.

Ät!Stockholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

MX Ranch Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information inom området

  1. Händer som håller i granskott.

    Driver du eget företag i Ekerö kommun? Eller vill ...

  2. Händer som håller i granskott.

    Vill du hålla dig uppdaterad i lokala näringslivsf...

  3. Två händer som håller i ett hjärta.

    Vi är del av en mängd olika samarbeten och nätverk...