En blandsallad med mozarella ligger i en skål.

Mat på slottet

Kom och njut av vårt fina slott och av vår goda mat! Här får du mat i vackra gustavianska salar med utsikt mot parken och en av Europas nordligaste, självföryngrande bokskogar. Vad är det? Kom och se!

Aktuellt om Covid-19 och Ekebyhovs slott!

Under rådande omständigheter är vår ordinarie servering & konferens stängd men vi kan erbjuda take-away och catering! Det är ett trist beslut att ta men vi hoppas ni har förståelse för detta. Under perioden 23 november 2020 till och med den 7 januari 2021 erbjuder vi olika matkassar för avhämtning. Läs mer om vad som gäller:

Take-away-mat på slottet under perioden 23 november 2020 till och med 7 januari 2021

Miljö i fokus - minskat matsvinn

Med omtanke för vår planet har vi miljön i fokus både när det gäller mat och det gröna. Vi minimerar matsvinnet och använder oss av miljövänliga alternativ inom alla områden.

Lunchbuffé

På vardagar kan du äta en fräsch och maffig buffé. Vi har varierade varmrätter, sallader av alla slag, massor av goda röror, tillbehör och hembakat bröd. Vi lovar att du kommer tycka om vår mat!

Såser, tillbehör och plock på salladsbordet.

Maten är lagad från grunden och vi undviker alla onödiga tillsatser. Vi bjuder på varierad och säsongsbetonad mat och vegetariska alternativ är en självklarhet!

Du kan få vegetariskt och glutenfritt.

Du kan också beställa vegansk, mjölkfri och laktosfri kost – men gör det två dagar innan! Prata med oss om övriga allergier, vi har ett utbud som passar alla.

Matlådor

För att minimera svinn, gör vi matlådor av den mat inte går åt. Du kan köpa matlådorna direkt från vår frysbox till ett riktigt bra pris.

Vi har fullständiga rättigheter!

Läs mer

  1. Välkommen till vårt härliga slott på en dagens lun...

  2. Under rådande omständigheter har vi beslutat att s...

  3. Under rådande omständigheter har vi beslutat att s...

Hjälpte informationen på den här sidan dig?