Passerkort

I Ekerö kommun tillämpas passerkortssystem för att komma in på Skå återvinningscentral. Via din grundavgift i ditt sopabonnemang har du tillgång till återvinningscentralen. Det ingår ett passerkort i grundavgiften.

 

Från den 1 december 2017 är det Roslagsvatten Kundservice som hanterar passerkorten till Skå återvinningscentral. Har du frågor om passerkort är du välkommen att kontakta dem. 

Passerkort som inte fungerar ska lämnas till Ekerö kommun. För borttappat, trasigt eller extra passerkort debiteras du 200kr/kort.

Fyll i nedanstående formulär om du har tappat bort ditt passerkort eller om du vill ha ett extra passerkort. Vi skickar ut ditt kort så snart som möjligt.

 

Företag
Företag kan få tillträde till Skå återvinningscentral och faktureras då för varje besök. För mer information och för att beställa passerkort som företag klicka här.

Information om behandling av personuppgifter
De uppgifter som du lämnar i nedan formulär lagras i vårt register. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och och uteslutande för ändamålet att säkerställa att passerkort ställs ut korrekt. Kontaktuppgifterna kommer inte att användas för direkt marknadsföring och kommer inte att lämnas ut till någon tredje part. Med hjälp av passerkortet kan Ekerö kommun även komma att registrera uppgifter om tid för inpassering i syfte att upprätta besöksstatistik för interna ändamål som planering av öppettider och bemanning. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att efter skriftlig ansökan till oss en gång per kalenderår gratis få besked om vilka uppgifter om dig som finns registrerade. Skulle dessa uppgifter vara felaktiga kan du begära rättelse. Det är viktigt att du som kortägare meddelar om du flyttar så att vi omgående kan ta bort dig ur registret.

I och med att du beställer ett passerkort godkänner du att Ekerö kommun behandlar dina lämnade personuppgifter.

Kortbeställning
OBS! Bor du i fristående hus sätt ett kryss i fälten för Hyresvärd och Lägenhetsnummer.