Flera ungdomar sitter bredvid varandra och pratar

Träkvista fritidsgård byggs om - var med!

Nu kör arbetet igång med att bygga Ekerös badhus! I det här området finns också Träkvista fritidsgård/fritidsklubb och utegården kommer att inhägnas och göras om i samband med byggandet. Du kan vara med och påverka!

Barnen på Träkvista fritidsgård och fritidsklubb ska självklart ha en bra utegård även om fritidsgården påverkas av bygget av det nya badhuset. Därför pågår nu en process i flera steg för att samla in synpunkter och önskemål hur fritidsgårdens utemiljö ska bli. Är du nyfiken på var i processen vi är?

Processen för att samla in och ta med medborgares behov och önskemål. Här samlar vi in behov och önskemål.

Processen för att samla in och ta med medborgares behov och önskemål. Här samlar vi in perspektiv från medborgare. Klicka för en större bild.

Hur tycker du att Träkvista fritidsgårds nya utemiljö ska se ut?

Vi samlar in synpunkter och önskemål från barnen på fritids, barnens föräldrar och från personal, men alla medborgare får chans att göra sin röst hörd. Det här kallas för en perspektivinsamling och kommer att pågå under våren 2021.

Synpunkterna och önskemålen diskuteras sedan tillsammans med medborgare och blir till slut ett förslag för hur fritidsgårdens utegård ska se ut och vad den ska innehålla. Det arbetet påbörjas under 2022.

För allas säkerhet kommer området att vara inhägnat under byggperioden, som beräknas pågå till 2023.

Tyck till senast 16 april.

Tyck till om utemiljön!
Din ålder.
Din ålder.

Här kan du läsa om hur kommunen hanterar personuppgifter.

Personuppgifter & GDPRöppnas i nytt fönster

Har du frågor? Kontakta oss!

Idélabbet kan svara på dina frågor om projektet.

idelabbet@ekero.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?